Mijn naam is Tiny Teeuwen. Ik ben geboren in 1955 te Roermond. Ik heb altijd in de Jeugzorg gewerkt. Inmiddels ben ik een paar jaar met werken gestopt.Daardoor heb ik meer ruimte gekregen om me intensiever op het schilderen te gaan richten. Het was altijd nog een wens van mij om te gaan schilderen, maar door de drukke werkzaamheden werd dit telkens vooruitgeschoven .

In 2002 ben ik begonnen met schilderlessen op De Vrije Academie te Roermondtot 2009.

2016 tot 2018 heb ik in een kleine lesgroep geschilderd bij Yvonne Cup te Baarlo.

Ik maak vooral abstracte werken in acryl. Ik begin veelal zonder plan vooraf en reageer telkens op dat wat zich laat zien. Totdat het voor mijn gevoel een 'kloppend 'geheel is. Elke keer weer een boeiend en uitdagend proces .Ik werk graag met gelaagdheid en expressieve kleuren. Soms heel precies en andere keren weer heel los en expressief.

Daarnaast vroeg ik me af of ik met de opgedane technieken ook realistisch zou kunnen schilderen, met name paarden ook (een grote passie van mij). Dit bleek ook heel leuk en uitdagend om te doen. Zo ook een portret van onze kleinzoon en momenteel portretten van Tibetaanse mensen.

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, dan kunt u een mailtje sturen naar: tinyteeuwen@kpnplanet.nl of bellen naar 0475-591134.

U krijgt altijd een reactie

Groet Tiny